Η Zulupixels ήταν παρόν και στο Madwalk 2017, με χορηγό το Aperol Spritz, αναλαμβάνοντας την κάλυψη με ρεπορτάζ από τους καλλιτέχνες της εκδήλωσης, το απολογιστικό βίντεο της εκδήλωσης, καθώς και των χορηγών της. Το μοναδικό event έλαβε χώρα την 27η Μαρτίου 2017, για 7η συνεχόμενη χρονιά, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας. Συνδυάζοντας τη μόδα με τη μουσική, αλλά και έχοντας μοναδικές συνεργασίες και πρωτότυπες εμφανίσεις επί σκηνής, η εκδήλωση τράβηξε το ενδιαφέρον όλων των καλεσμένων αφήνοντας τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις. Με παρουσιαστή τον μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη μαζί με το “Fashion IT girl”, τη Μαίρη Συνατσάκη, έχοντας και το opening act, το φετινό Madwalk μονοπώλησε την επιτυχία για μια ακόμη χρονιά.

Εκεί που η μουσική τέχνη συναντά την ομορφιά

Στο ανεπανάληπτο Fashion Music Project έκαναν την εμφάνιση τους καταξιωμένοι καλλιτέχνες, fashionistas και celebrities, οι οποίοι κατά την άφιξη τους πέρασαν πρώτα από το orange carpet, καταλήγοντας στο orange booth, μια διαδικασία που δημιουργήθηκε ειδικώς για την περίσταση από το Aperol Spritz στα πρότυπα εκδηλώσεων του εξωτερικού με slow motion video. Την εκδήλωσε άνοιξε ο φετινός παρουσιαστής, Γιώργος Μαζωνάκης, με ένα φανταστικό medly των τραγουδιών του “Φιλοσοφία” και “Δεν Γουστάρω”.

Επιλέξτε την Zulupixels για όποια ψηφιακή εργασία και υπηρεσία αναζητάτε
Βιντεογραφία / Σχεδιασμός ιστοσελίδας / Γραφικά / Διαφήμιση

In zulu we trust!

Στην εκδήλωση παρευρέθει και ο Σάκης Ρουβάς, όπου παρουσίασε αποκλειστικά το νέο χορευτικό του τραγούδι “Απόλυτος Έρωτας”, απογειώνοντας το κοινό με τον μοναδικό του τρόπο και ταπεραμέντο. Στο νέο του τραγούδι παρουσιάστηκε και το συλλεκτικό φόρεμα του BSB, το οποίο συνέδεσε το Madwalk 2017 με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», όπου ένα μέρος των εσόδων που θα προέλθουν από τις πωλήσεις του συλλεκτικού φορέματος BSB θα διατεθούν στο Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» για την ενίσχυση των σκοπών του. Πρωταρχικός στόχος του Συλλόγου είναι η λειτουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και με κεντρικό μήνυμα «Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης».

Η βραδιά δεν θα μπορούσε να μην έχει ένα tribute σε ένα πρόσωπο που έχει αποτελέσει ιδανικό συνδυασμό μόδας και μουσικής από τα 80ς μέχρι και πρόσφατα. Ο λόγος για τον George Μichael που συγκίνησε το κοινό με τις διασκευές του «Α Different Corner» και «Freedom» από τους Αδάμ Τσαρούχη και Νίνα Λοτσάρη αντίστοιχα.

Το φινάλε του πάρτι ακολούθησε, με το closing act της βραδιάς για το Aperol Spritz υπό τις μελωδίες του μοναδικού συγκροτήματος «MEΛISSES» και των DJYOUNG & TAY στο «Fade/Love Lockdown» και με πάνω από 200 μοντέλα στο catwalk που βάφτηκε όλο πορτοκαλί.