Η Zulupixels συμμετείχε και στην εκδήλωση της AmitaMotion “Ημέρα Θετικής Ενέργειας ΗΘΕ 2019”, με κάλυψη σε ρεπορτάζ από τους καλλιτέχνες της εκδήλωσης και με την αεροφωτογράφιση της εκδήλωσης.

Εδώ και 13 χρόνια, σε κάθε ΗΘΕ, έχεις ζήσει αμέτρητα συναισθήματα!
Τώρα, μπορείς να ζεις #kathemera μουσική, εκπλήξεις και δυνατές εμπειρίες, μέσα από το Playmotion!

Το Playmotion, η νέα μουσική πλατφόρμα από την Amita Motion που προσφέρει #kathemera μουσική, εκπλήξεις & εμπειρίες στους νέους, μας προσκάλεσε στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, που διεξήχθει την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ!

Με ελεύθερη είσοδο και με το μεγαλύτερο line up που ανέβηκε ποτέ στη σκηνή της, η Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019 για 14η συνεχή χρονιά, μας χάρισε μία μοναδική μουσική εμπειρία με αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής!

Παρουσίασαν ο Ζήσης Ρούμπος, μαζί με την Josephine!

Στη σκηνή της Hμέρας Θετικής Ενέργειας 2019 βρέθηκαν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, οι ΜΕΛΙSSΕS, η Ελένη Φουρέιρα, ο Fy, ο Light, οι Playmen, ο Sin Boy, ο Snik, ενώ Special Guests της φετινής μουσικής γιορτής ήταν οι Marcus & Martinus!

Μαζί τους οι: Βαγγέλης Κακουριώτης, Αναστάσιος Ράμμος, Έλενα Τσαγκρινού, Αlcatrash, D3LTA, Jimko, Josephine, Lil Barty, Mad clip, Mike, Natasha Kay, Oge, Dj Pitsi, The Players, Vemily, Wolves και YPO.

Για πρώτη φορά live στην Ημέρα Θετικής Ενέργειας 2019, η Ελένη Φουρέιρα και ο ράπερ Lil Barty παρουσίασαν το τραγούδι που δημιούργησαν μαζί με το κοινό στην πλατφόρμα του Playmotion, μέσω του project «Join The Beat»!

Επιλέξτε την Zulupixels για όποια ψηφιακή εργασία και υπηρεσία αναζητάτε
Βιντεογραφία / Σχεδιασμός ιστοσελίδας / Γραφικά / Διαφήμιση

In zulu we trust!

Πηγή: AmitaMotion