Τα παιδιά έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο μας προς το καλύτερο.
Ας τα εμπιστευτούμε!
#YouSmileAwards

H Zulupixels ανέλαβε και φέτος τη ζωντανή κάλυψη και αναμετάδοση μέσω του διαδικτύου μιας ξεχωριστής εκδήλωσης, ως ένας απο τους χορηγούς, με πρωταγωνιστές μαθητές και μαθήτριες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους. Η ζωντανή μετάδοση των καθιερωμένων πλέον ετήσιων YouSmile Awards, έλαβε χώρα την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020, με παρουσιαστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο με απόλυτη επιτυχία. Σκοπός της εκδήλωσης και φέτος, όπως κάθε χρόνο, η ανάδειξη των δράσεων/πρωτοβουλιών μαθητών και μαθητριών, που είχαν θετικό αντίκτυπο στον κοινωνικό τους περίγυρο και ενέπνευσαν άλλα παιδιά ή ενήλικες. Τα YouSmile Awards πραγματοποιούνται κάθε χρόνο με την έγκριση και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Κατά την έναρξη των 4ων YouSmile Awards χαιρετισμό απηύθυνε η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Νίκη Κεραμέως η οποία μεταξύ άλλων συνεχάρη τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε σε μαθητές και μαθήτριες.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κώστας Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στον 10χρονο ιδρυτή του Οργανισμού, τον Ανδρέα, που με το παράδειγμά του ενέπνευσε άλλα παιδιά να γίνουν εθελοντές και να αναλάβουν δράση για ένα καλύτερο κόσμο, όπου κάθε παιδί θα έχει δικαίωμα στο Χαμόγελο!

Επιλέξτε την Zulupixels για όποια ψηφιακή εργασία και υπηρεσία αναζητάτε
Βιντεογραφία / Σχεδιασμός ιστοσελίδας / Γραφικά / Διαφήμιση

In zulu we trust!

Ιδιαίτερη στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε η συμμετοχή νέων που έχουν βραβευθεί στο παρελθόν, οι οποίοι μοιράστηκαν την πορεία τους μέχρι σήμερα και τον θετικό αντίκτυπο που είχε η συμμετοχή τους στο YouSmile για την εξέλιξή τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και απένειμαν βραβεία ο παρουσιαστής και comedian Φάνης Λαμπρόπουλος, ο instagrammer Βαγγέλης Νάκης, η stand-up comedian και youtuber Χρύσα Κατσαρίνη και ο παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας, ενώ διαδικτυακά απένειμε βραβείο η ηθοποιός Δανάη Παππά.

Δείτε το βίντεο εδώ.