Η Zulupixels ανέλαβε την τηλεοπτική κάλυψη και μετάδοση μέσω internet των διοργάνωσεων Παγκόσμιου & Πανευρωπαϊκού Κυπέλου JuJitsu 2019, που έλαβαν χώρα στο κλειστό γυμναστήριο Ηρακλείου Κρήτης, “2 Αοράκια” στης 25-26 & 27 Οκτωβρίου 2019.

Πρόκειται για δυο από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα, όλων των εποχών, που έλαβαν χώρα στην Κρήτη, καθώς συμμετήχαν 35 κράτη, 750 αθλητές και αθλήτριες, 130 προπονητές και 41 διεθνείς διαιτητές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος που θα διεξαχθούν ταυτόχρονα Πανευρωπαϊκό και Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στις κατηγορίες εφήβων-νεανίδων, νέων ανδρών-νέων γυναικών, παίδων κορασίδων. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία (JJIF) επιχειρεί να καθιερώσει ένα ακόμα μεγάλο διεθνές τουρνουά και αυτή την πρώτη «ενιαία» διοργάνωση European & World Championships την εμπιστεύτηκε στην Ελλάδα και στην Ελληνική Ομοσπονδία ΕΦΕΟΖΖ, η οποία κάθε φορά που αναλαμβάνει ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός κερδίζει τα εύσημα της διεθνούς κοινότητας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Ζίου Ζίτσου προετοίμασε ένα διεθνές event υψηλού οργανωτικού, αγωνιστικού και αριθμητικού επιπέδου. Οι υπερσύγχρονες τεχνικές υποδομές προσέφεραν θέαμα και εμπειρία ανάλογη των ολυμπιακών διοργανώσεων, ενώ η συνεχής αγωνιστική δράση στους οκτώ ειδικά διαμορφωμένους αγωνιστικούς χώρους, έδωσε επί τρεις μέρες την ευκαιρία στο κοινό της Κρήτης να γνωρίσει το ευγενές και ταχέως αναπτυσσόμενο μαχητικό άθλημα του Ζίου Ζίτσου.

Επιλέξτε την Zulupixels για όποια ψηφιακή εργασία και υπηρεσία αναζητάτε
Βιντεογραφία / Σχεδιασμός ιστοσελίδας / Γραφικά / Διαφήμιση

In zulu we trust!

Πηγή: zarpanews.gr