Η Zulupixels ήταν παρόν και στο WOAH Fest του MAD με χορηγό την CocaCola, αναλαμβάνοντας το απολογιστικό βίντεο της εκδήλωσης σε ένα από τα καλύτερα μουσικά festival της χρονιάς. Με ένα εκρηκτικό line-up, προσφέροντας διαπεραστικά μουσικά vibes, το WOAH Fest ολοκληρώθηκε με επιτυχία στης 24 Φεβρουαρίου στην Πειραιώς 117 Academy.

Το πιο Awesome Μουσικό Festival της χρονιάς

Την εκδήλωση παρουσίασε ο NOZ. Πασίγνωστα ονόματα από την διεθνή αλλά και Ελληνική μουσική σκηνή, χάρισαν μια αξέχαστη νύχτα σε αρκετούς fan που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Καλλιτέχνες όπως οι Bars and Melody (ντουέτο φαινόμενο όπου μετά την εμφάνιση τους στο Britain’s Got talent έγιναν viral), o Γερμανός Iggy Kelly, αλλά και ο Βούλγαρος Kristian Kostov (που κατέκτησε την δεύτερη θέση στην Eurovision 2017) ήταν παρόν επί σκηνής του μεγαλύτερου νεανικού festival. Το line-up του WOAH συμπληρώθηκε και από άλλους καλλιτέχνες όπως ο Βαγγέλης Κακουριώτης, οι The Players, οι The Starboyz, οι TAG, ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης, o Jimmy Gian, ο Αρις Πετράκης. Στο event υπήρχε και σπέσιαλ dj-set με καλεσμένο τον Dj Pitsi!

Επιλέξτε την Zulupixels για όποια ψηφιακή εργασία και υπηρεσία αναζητάτε
Βιντεογραφία / Σχεδιασμός ιστοσελίδας / Γραφικά / Διαφήμιση

In zulu we trust!

To WOAH, Where Only Awesome Happens, είναι μια νέα εφαρμογή που λανσάρει η Coca-Cola στην Ελλάδα, με αποκλειστικά videos, σειρές, άρθρα και δώρα στο κινητό σου. Μέσω της εφαρμογής οι fans είχαν πρόσβαση στο Festival και έλαβαν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό που πρόσφερε σε 1.500 τυχερούς διπλές προσκλήσεις, καθώς και early pass ώστε να έχουν την δυνατότητα να μπουν νωρίτερα στο χώρο και να πιάσουν θέση δίπλα από τη σκηνή.

Πηγές: mad.tv
bizznews.gr