Η Zulupixels και φέτος ανέλαβε το backstage shooting των ετήσιων καθιερωμένων πλέον Μουσικών Βραβείων του Mad για το 2019, τα οποία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 27 Ιουνίου στο γήπεδο Tae Kwon Do. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Mad και την Coca Cola και παρουσιαστής αυτής της υπέροχης βραδιάς ήταν ο Θέμης Γεωργαντάς. Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στο Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», το οποίο εορτάζει τα 30 χρόνια προσφοράς του στα παιδιά και στην κοινωνία.

Εδώ και πολλά χρόνια το Mad μας χαρίζει απίστευτες βραδιές τραγουδιού, με αγαπημένους καλλιτέχνες και εντυπωσιακά live acts απογειώνοντας για ακόμη μια φορά το κοινό κατά τη διάρκεια ενός από τα πιο εκρηκτικά καλλιτεχνικά live show. Τα Mad Video Music Awards! Τραγουδιστές, μουσικοί, διασημότητες, παρουσιαστές και pop-icons ανέβηκαν στην σκηνή του Tae Kwon Do προσφέροντας εντυπωσιακά σόου και έδωσαν ή έλαβαν κάποιο από τα βραβεία που απονεμήθηκαν.

Επιλέξτε την Zulupixels για όποια ψηφιακή εργασία και υπηρεσία αναζητάτε
Βιντεογραφία / Σχεδιασμός ιστοσελίδας / Γραφικά / Διαφήμιση

In zulu we trust!

Ονόματα όπως 2J, Alcatrash, DrouliasBrothers, FY, Goin’ Through, HRVY, Illeoo, Josephine, Komis X, Konnie Metaxa, Light, Luca Hänni, ΜΕΛΙSSES, Mike, Natasha Kay, Naya, OGE, Onirama, SIN BOY, Snik, Solmeister, Tamta, Ypo, Ήβη Αδάμου, Κωνσταντίνος Αργυρός, Καίτη Γαρμπή, Δραμαμίνη, Βαγγέλης Κακουριώτης, Βασίλης Καρράς, Έλενα Παπαρίζου, Αναστάσιος Ράμμος, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Τσαγκρινού, Ελένη Φουρέιρα, Γιάννης Χατζηγεωργίου και πολλοί άλλοι, πρόσφεραν διασκέδαση στο μέγιστο και δημιούργησαν ένα υπέροχο event γεμάτο τραγούδι και χορό.

Πηγή: mad.tv