Η Zulupixels παρευρέθει στην 4η κατά σειρά διοργάνωση του Xbox Arena Festival, με κεντρικό χορηγό την Vodafone για μια gaming εμπειρία με μηδενικό lag, αναλαμβάνοντας και ολοκληρώνοντας επιτυχώς την τηλεσκηνοθεσία της εκδήλωσης, το απολογιστικό βίντεο, καθώς και την τεχνική κάλυψη της ροής. Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Gazi Music Hall στην Αθήνα και με κυρίαρχο χρώμα το πράσινο, το Σάββατο 29 Ιουνίου, τοποθετήθηκαν 100 κονσόλες Xbox One S και Xbox One X και 64 πανίσχυρα gaming pc’s, στα οποία κορυφαίοι gamers του Ελληνικού χώρου διασταύρωσαν τα ξίφη τους, ή τα πυρά τους ανάλογα την προτίμηση του καθενός, σε κορυφαίους gaming τίτλους, λαμβάνοντας μέρος σε διάφορα τουρνουά με συνολικά έπαθλα και δώρα αξίας άνω των 75.000€.

Η Απόλυτη gaming εμπειρία

Από της 9 το πρωί μέχρι της 12 το βράδυ του Σαββάτου με δωρεάν είσοδο, οι κονσόλες και τα PC πήραν κυριολεκτικά φωτιά προσφέροντας διασκέδαση και την ευκαιρία να κερδίσουν οι επισκέπτες ένα χρηματικό έπαθλο ή δώρο. Πολλοί έμπειροι gamers και απλοί λάτρεις των παιχνιδιών, πήραν μέρος σε μοναδικά επικά τουρνουά σε τίτλους όπως Gears of War 4, NBA 2K19, PES 2019, Mortal Kombat 11, FIFA 19, Tekken 7, Forza Horizon 4, Fortnite, PUBG, Call of Duty Black Ops 4 και League of Legends.

Επιλέξτε την Zulupixels για όποια ψηφιακή εργασία και υπηρεσία αναζητάτε
Βιντεογραφία / Σχεδιασμός ιστοσελίδας / Γραφικά / Διαφήμιση

In zulu we trust!

Όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον διαγωνισμό Vodafone 5G ESL Mobile Open, ένα τουρνουά mobile esports gaming, παίζοντας ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της χρονιάς, το multiplayer battle royale, PUBG MOBILE. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν κατά τη διάρκεια όλου του καλοκαιριού, με την ευκαιρία να κερδίσουν μια θέση στο τελικό, που για πρώτη φορά θα διεξαχθεί μέσω δικτύου 5G στο Μιλάνο, κατά τη διάρκεια του Milan Games Week (28-29 Σεπτεμβρίου), παρουσιάζοντας τις υψηλές δυνατότητες που προσφέρει το 5G δίκτυο στην mobile gaming εμπειρία σε πραγματικό χρόνο δίχως lag.

Τέλος, δε θα μπορούσαν να λείψουν από την κορυφαία διοργάνωση τα stage events, όπως Cosplay από γνωστούς gamers όπου αγαπημένοι χαρακτήρες παιχνιδιών “ζωντάνεψαν” επί σκηνής, Stand Up Comedy για διασκεδαστικά mid game sessions, γνωστοί Youtubers λάτρες του gaming με διάφορα happenings, live μουσικά διαλείμματα με τον Μιχάλη Stavento και φυσικά την απόλυτη ενημέρωση πάνω σε όλες τις εξελίξεις γύρω από το gaming και την αναβάθμιση της τεχνολογίας.

Πηγές: gameslife.gr
vg24.gr